HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.01.04. 14:56 áldos

Áldos küldetés, cégfilozófia

Az Áldos Zrt. célja, hogy egészséges, magas minőségű termékeket juttasson vevői asztalára. Ezen termékek kis üzemekben, nagy fokú személyes odafigyelés mellett készülnek. Külön jellegzetességet és értéket kínálnak a termékek azáltal, hogy minden árucikken feltüntetjük a gyártó nevét, és azt a területet, ahol azok általában a régi hagyományok szerint készülnek.

Mindez érvényesülési lehetőséget is jelent a jelenlegi ”multinacionális” környezetben, hátrányban lévő Kárpát-medencei őstermelőknek, kisebb vállalkozásoknak. E tevékenységünk során támogatjuk a gazdálkodók bio minősítésének megszerzését, valamint a magas szintű elvárásoknak is megfelelő körülmények előteremtését.

A fenti alapelvek szerint határozott küldetésünk van a társadalom irányába, amely az egészséges élet, a munkahelyteremtés, a jól-lét, a hagyományőrzés területén jelentkezik elsősorban

Szándékaink szerint a beszállítói kör leginkább a magyarországi és a határon túli magyar gazdálkodók, kisvállalkozók közül kerül ki. Célunk, hogy a kiszolgáltatott, bizonytalan állapotukból az egyenrangú üzletfél helyzetébe kerüljenek.

Tevékenységünk során tudatosan szem előtt tartjuk mind a környezetvédelem, mind az egészség által megkövetelt szempontokat.

A termékeknél a kiválló minőség, az egészséges élelmiszerek, a magas fokú feldolgozottság és a környezettudatosság játszák a főszerepet.

A blog is ezt a tevékenységünket hivatott alátámasztani, szándékaink szerint itt lehet majd értesülni az új termékeinkről, bolti megjelenéseinkről, valamint találhatnak majd bejegyzéseket az egészséges életmóddal kapcsolatban is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr313519200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása