HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.01.12. 15:25 áldos

Áldos lekvár

Bio_tőzegáfonya.jpgMai rohanó világunkban fontos, hogy minél több vitamint fogyasszunk, van-e kellemesebb módja ennek, mint hogy a természetben megtalálható gyümölcsökből nyerjük ezeket?

Az Áldos egyik fő termékcsoportját a vadon termett, illetve bio módszerrel termesztett gyümölcsökből készült lekvárok képviselik. (bio feketeáfonya, bio tőzegáfonya, bio szilva, vörösáfonya) A lekvárok gyártása során használt kíméletes hőkezelés előnye, hogy sokkal több íz- és zamatanyag, valamint vitamin marad a lekvárban. A nem forralt lekvárok legalább annyi értéket tartalmaznak, mint a friss gyümölcsök.

A gyártás során nem csak a vitaminok, hanem a C-vitamin felszívódását segítő bioflavonoidok (színanyagok), és az emésztést segítő rostok is megmaradnak. A bio módszerrel termesztett, vagy vadon termett gyümölcsök biztosítják az egészséges, vegyszerektől mentes alapanyagot. Figyelmet fordítunk arra is, hogy minél érettebb gyümölcsből készüljenek lekvárjaink, így magas gyümölcscukor tartalmuk miatt, kevesebb hozzáadott bio nádcukrot tartalmaznak, mégis harmónikus az ízviláguk. Természetesen semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak.

www.aldos.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr883535536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása