HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.01.16. 22:29 áldos

Az elegendő folyadékbevitel fontossága

egyiptom 152.jpgAz egészséges szervezetben a folyadékfelvétel, illetve folyadékleadás egyensúlya biztosítja a megfelelő működést. A nem megfelelő folyadékháztartás olyan testi, lelki és szellemi tünetekkel hozható összefüggésbe, mint: a fáradékonyság, a koncentráló-, és a stressz tűrő képesség csökkenése, a rossz közérzet, a levertség, az elhízás, az emésztési zavarok, a székrekedés. Valamint olyan betegségekkel, mint az allergia, a candida, az asztma, vérnyomás problémák, továbbá, izomgörcsök, bőrpanaszok, még a ráncosodással és a narancsbőrrel is. Nem megfelelő folyadékbevitel esetén dehidratáció, azaz kiszáradás, vízvesztés alakulhat ki. A kiszáradásra különösen érzékenyek az idősek és a gyerekek, így az ő esetükben különösen nagy gondot kell fordítani a megfelelő folyadékbevitelre.

Egy felnőtt embernek naponta kb. 2-3 liter folyadékra van szüksége, amelyet részben folyadékfogyasztással (1,5-2 liter), részben a táplálkozás során (levesek, főzelékek, zöldségek, gyümölcsök, stb.) tud fedezni.

A folyadékigényt befolyásolja az életkor, a környezet külső hőmérséklete, a fizikai megterhelés, az izzadás (pl.szaunázás, napozás közben), egyes egészséggel összefüggő állapotok (hányás, hasmenés, láz), alkoholtartalmú italok és magas sótartalmú ételek fogyasztása.

A folyadékszükségletet sokféle itallal tudjuk fedezni. Ezek között vannak olyanok, amelyeket naponta lehet, sőt ajánlott fogyasztani, ilyenek többek között a natúr gyümölcslevek. Azon kívül, hogy szerepük van a folyadékpótlásban, energiát, szénhidrátot, élelmi rostot, ásványi anyagokat és vitaminokat is juttatnak a szervezetbe.

Az Áldos kíméletes eljárással készített feketeáfonya, és vörösáfonya natúr levek, valamint feketeáfonya, és vörösáfonya szörpök fogyasztása a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitel mellett, élvezetes formája lehet a vitaminok, és ásványi anyagok szervezetbe történő juttatásának is, melyre kellemes ízük nyújt garanciát. A bio nádcukorral készült szörpökkel, és az ízletes natúr levekkel könnyen rávehetjük gyermekeinket a szervezet számára elegendő folyadék elfogyasztására.

www.aldos.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr193556848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása