HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.02.16. 21:27 áldos

Vörös áfonya

vorosafonya.jpgNéhány információ, miért is érdemes fogyasztani az Áldos vörös áfonya termékeit:

A vörös áfonyára is igaz, hogy minél színesebb egy gyümölcs, annál több értékes hatóanyag található benne. Gazdag forrása az öregedést gátló, sejtvédő hatású bioaktív anyagoknak. Aromás íze mellett sok értékes ásványi anyagot tartalmaz (kalcium, magnézium, kálium, vas, cink, mangán, foszfor) valamint A-, B-, C-, és E vitamint. Nagyanyáink nem csak finom íze miatt, hanem gyógyhatása miatt is kedvelték a vörös áfonyát. A népi gyógyászatban a belőle készített főzetet felfázásra, és gyulladások megelőzésére, kúrálására használták. Azonban számos egyéb gyógyhatása is ismert, flavonid tartalmának köszönhetően érvédő, sejtregnáló hatású, csökkenti az infarktus kialakulásának esélyét. Erősíti az immunrendszert, méregtelenítő hatású, antioxidánsai hozzájárulnak bizonyos krónikus betegségek megelőzéséhez, például ilyen az érelmeszesedés, a koleszterin lerakódás, a szívinfarktus, különféle bőrproblémák kialakulása, a daganatok keletkezése és a memóriazavar.

A vörös áfonya sokfél étel kiegészítője lehet pikáns íze, savanykás aromája miatt az ínyencek szívesen használják mártásnak, szósznak, lekvárnak vadhúsok, sültek, rántott camembert mellé, de ízesíthetünk vele süteményeket, joghurtot is. A kibővített Áldos termékpalettán mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő vörös áfonyából készült finomságokat: vörös áfonya lekvárt, vörös áfonya szörpöt, valamint a hozzáadott cukor nélkül készített vörös áfonya gyümölcsfőzetet, és vörös áfonya natúr levet.

www.aldos.hu

Áldos Finomságok - Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr624120417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása