HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.02.23. 22:11 áldos

Akácméz segít lekűzdeni a megfázást

akácméz.jpgJön a tavasz, támad az influenza, és a megfázásos megbetegedések is szaporodnak. Jó, ha tudjuk, hogy ha mindez bekövetkezik, és ágynak esünk, vagy reggelente kapar a torkunk, nem muszáj egyből, a gyógyszertárba rohanni! A természetgyógyászatban jól ismert „csodaszer” a méz is segítségünkre lehet a mihamarabbi gyógyulásban.

Az akácméz, jó fertőtlenítő hatása mellett, köhögés ellen, valamint torokgyulladás kezelésére is javasolt. E mellett még nyugtató hatású, ajánlott a gyomorsav túltermelés miatti emésztési zavarok gyógyítására, valamint a benne lévő gyümölcscukornak májregeneráló hatása van. Segít eltüntetni a kis horzsolásokat berepedezéseket a bőrön, fertőtlenít, nyugtat, arcpakolás formájában segít a bőrhidratálásban. Kalciumban gazdag mézfajta, ajánlott fogyasztani mészhiányos betegségek esetében, ellensúlyozza az izomgyengeséget. A harmonikus lágy ízű, akácvirág illatú Áldos akácméz igazi hungarikum, magas gyümölcscukor tartalma miatt sokáig folyékony marad. Ajánlott belőle naponta többször kávéskanálnyi mennyiséget fogyasztani, hogy élvezhessük jótékony hatását. Kellemes, nem domináns íze miatt kiválóan alkalmas italok, sütemények ízesítésére.

www.aldos.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr94188492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása