HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.03.02. 11:31 áldos

Szépségápolás mézzel

Erdei méz1.jpgA méz ősidők óta fontos szerepet játszik a szépségápolásban, mert megtalálhatók benne a szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelemek (kalcium, magnézium, foszfor, vas, nátrium, kén, jód, stb.) • Elsőrendű vitaminforrás, – a B-, C-, A- és E-vitaminok regeneráló tulajdonsággal bírnak. A méz– tisztítja, táplálja, puhítja bőrünket, illetve megköti a nedvességet, ezzel feszessé, rugalmassá is teszi, ezáltal a fáradt, érzékeny arcbőr frissebb, fiatalosabb kinézetű lesz. Gyógyír az érdes, száraz bőrre, de a cserepes ajkakat is puhává, tükörsimává varázsolja. • Fokozza a vérbőséget, és nyugtatja a bőrt. Antibakteriális hatású – kiválóan alkalmas mitesszerek, pattanások kezelésére. Nézzünk néhány házi praktikát, ami segít a tavaszi megújulásban:

Mézes arcpakolás:

Alapos tisztítás után vékonyan kenjük be az arcunkat Áldos mézzel, ügyelve arra, hogy a szemkörnyékre ne kerüljön. Tizenöt perc után bő, langyos vízzel mossuk le, nemcsak a vérkeringésünk fokozódik, de frissebbnek, pihentebbnek érezzük majd magunkat.

Mézes ajakápoló:

Dörzsöljük át puha fogkefével ajkainkat, majd kenjük be Áldos mézzel. Tíz perc után nyalogassuk, vagy mossuk le, ezután cserepes ajkainkat újra puhának érezhetjük.

Mézes fürdő:

Nem csak ellazít, stressz oldó, hanem nyugtatja, és ápolja bőrünket, ha fürdővizünkbe 3 evőkanál Áldos mézet keverünk.

Mézes hajpakolás:

Hajmosás után kenjük be Áldos mézzel a hajat, tekerjünk rá fóliát és törülközőt, hagyjuk fent tíz-tizenöt percig, majd bő vízzel öblítsük le.

www.aldos.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr394284184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása