HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.03.20. 15:15 áldos

Természetes gyógymódok felfázás ellen

Panna-Samu.jpgA tavaszi első napsugarak kicsalogatnak minket a szabadba, kertészkedünk, kirándulunk, és egyre többet tartózkodunk a friss levegőn. Ám néha csalóka a napsütés, könnyelműségre csábít, leülünk a földre, vagy egy hideg padra, észre sem vesszük, hogy fázik a lábunk, nincs elég melegben a derekunk, és így szinte észrevétlenül felfázunk. Elsősorban a nők, valamint a gyerekek vannak kitéve e kellemetlenségnek, melynek szinte törvényszerű következménye a hólyaghurut. Legtöbb esetben nem mutatható ki ugyan számottevő baktérium, de ha kórokozót találnak a vizeletben az általában az Escherichia coli. Az orvosok leggyakrabban antibiotikumot írnak fel, de vannak természetes gyógymódok is. A legfontosabb, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, legalább napi 2 liter folyadékot fogyasszunk, ami fokozza a vizeletáramlást, és átöblíti a vesét, a húgyvezetéket, és a húgyhólyagot. Fokozottan figyeljünk, oda étrendünkre kerüljük a finomított cukrot, a túlzott fűszerezést, a finomított szénhidrátokat. A vörös áfonya is kiválóan alkalmazható felfázás esetén, hiszen képes megakadályozni a hólyaghurut kialakulásáért felelős E-coli baktériumok megtelepedését a húgyhólyagban és a húgycsőben. Így ha napi rendszerességgel fogyasztunk vörös áfonya levet, mely gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban segíthetünk szervezetünknek a gyorsabb regenerálódásban. Hatásos ellenszer még az ülőfürdő is, melyet készíthetünk kamillából, mely görcsoldó és gyulladás gátló, illetve zsurlófűből. Természetesen, ha a panaszaink nem enyhülnek, forduljunk a megfelelő szakemberhez!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr134328298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása