HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.03.23. 09:57 áldos

A Víz Világnapja

milánó200405 149.jpgMárcius 22-e a Víz Világnapja, mely az egyik legfontosabb értékünkre, és annak megóvására hívja fel a figyelmünket. A víz nélkülözhetetlen az élthez, mindennapjaink szerves részét képezi, minden, amit elfogyasztunk, szoros összefüggésben van az ivóvízzel. Nélküle a növények kiszáradnak, a magok nem hajtanak, nem lenne állati, és emberi élet. Élvezhetjük gyógyhatását, lubickolhatunk benne, ha megnyitjuk a csapot, akkor ihatunk belőle, mindez ma még természetes, de mindannyiunk feladata, hogy a legjobb tudásunk szerint megtegyünk mindent a ránk bízott ivóvízkészlet megóvásáért, hogy ez utódaink számára is természetes maradhasson!

 

Kapuvári Lídia: Vizezős vers

Ha anyu nem látja,
be szoktam szökni a fürdőszobába.
Szerintem a víz a csap mögött
nem szeret bezárva, ezért csöpög.

Mikor a tenyerem
a csapra rátapasztom,
csak úgy lökdösi,
feszíti a markom.

Ujjaim között fröcskölve
jobbra-balra,
az arcomba, a ruhámra,
a tükörre, a falra.

Csak az a kár,
ritkán jutok a fürdőszobába!
Mostanában Anyu
ki tudja miért,
folyton kulcsra zárja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr884334612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása