HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.05.17. 21:19 áldos

Vegyes virágméz

méhecske2_1.jpgAz Áldos akác-, és hársméz mellett új termékünk a vegyes virágméz, melyet a többi mézhez hasonlóan most nagyobb, gazdaságosabb kiszerelésben kínálunk. A vegyes virágméz gyűjtőnév, mely többféle virágról gyűjtött nektárból tevődik össze, nem fajta méz, mint az akác-, vagy a hársméz. Sötétarany színű harmonikus illatú, és kellemes ízű méz. Viszonylag hamar kristályosodásnak indul, de ez nem jelenti a méz minőségi romlását, ez egy természetes folyamat. A vegyes virágméz több féle növényi nektárt tartalmaz, ezért számos esetben gyógyhatását tekintve jobbnak bizonyul, mint egy önálló fajtaméz. Fogyasztásuk során összetevőik valamennyi pozitív hatása érvényesül. Vegyes mivoltából következik, hogy sokféle cukrot, szerves savat, illóolajat, ásványi elemet tartalmaz, ami fokozza kedvező élettani hatásait. Érzékeny gyomrúak is fogyaszthatják. Erősíti a szervezet védekező rendszerét. A mézet természetesen lehet kanállal, önmagában fogyasztani, de langyos teánkat is ízesíthetjük vele. A kristályosodásnak indult krémméz is kellemes csemege.   Fontos, hogy egyszerre ne együnk túl sok mézet, pozitív hatásai inkább a rendszeres fogyasztás következtében érvényesülnek, elég belőle napi 2-3 kávéskanálnyi.  A méz elősegíti a zöldségekben lévő ásványi anyagok felszívódását. Készíthetjük mézzel az alma-, eper- és narancssalátát, valamint a zöld­saláták öntetét is. Fo­gyaszthatunk mézes limonádét, mézbort, mézes pálinkát vagy likőröket, és nagyon finom süteményeket süthetünk vele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr894523096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása