HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.06.19. 21:54 áldos

Végre itt a nyár...

nyár.jpgA nagy meleg beköszöntével fokozottan kell ügyelni a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre, különösen a gyerekeknél és az idős embereknél borul fel könnyebben a folyadékháztartás. A folyadékszükségletet sokféle itallal tudjuk fedezni. Ezek között vannak olyanok, amelyeket naponta lehet, sőt ajánlott fogyasztani, ilyenek többek között a natúr gyümölcslevek. Azon kívül, hogy szerepük van a folyadékpótlásban, energiát, szénhidrátot, élelmi rostot, ásványi anyagokat és vitaminokat is juttatnak a szervezetbe.

Az Áldos kíméletes eljárással készített feketeáfonya, és vörös áfonya natúr levek, valamint feketeáfonya, és vörös áfonya szörpök fogyasztása a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitel mellett, élvezetes formája lehet a vitaminok, és ásványi anyagok szervezetbe történő juttatásának is, melyre kellemes ízük nyújt garanciát. A bio nádcukorral készült szörpökkel, és az ízletes natúr levekkel könnyen rávehetjük gyermekeinket a szervezet számára elegendő folyadék elfogyasztására. Fontos azonban arra is odafigyelni, hogy nem csak a folyadékot kell pótolni, hanem az izzadsággal elvesztett sót is.

 A forró napokon lecsökken szervezetünk energia szükséglete, ezért kerüljük a kalória-, és zsiradék dús ételeket, mert ezek fokozzák az izzadást, emésztési zavarokat-, és rossz közérzetet okozhatnak.  Ilyenkor inkább naponta többször együnk keveset, a napi étrendünkbe pedig kalóriaszegény, könnyen emészthető ételek szerepeljenek. Reggelire ehetünk lekvárt, mézet, natúr joghurtot, kefirt, sovány, vagy félzsíros túrót, melyet ízesíthetünk pár kiskanál Áldos lekvárral. Az ebéd, és a vacsora is könnyen emészthető ételekből álljon, kerüljük a forró leveseket, a panírozott, bő zsiradékban sütött ételeket, a belsőségeket. Az erős fűszerezés is fokozza a verejtékmirigyek működését. Aki teheti, nagy melegben tartózkodjon a megterhelő fizikai munkától, és kerülje az erős napsugárzást a déli órákban.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr894599149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása