HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.06.27. 22:37 áldos

„Mielőtt ágyba bújsz, egy alma, és az orvos koldulni megy ma”

alma2.jpgAz almának a benne található vitaminoknak (A, B, és C), ásványi anyagoknak köszönhetően kiváló egészségmegőrző hatása van, melyet már elődeink is felismertek. A népi gyógyászat szerint reszelt almával leküzdhető a hányinger, a tengeri betegség. Gyógyító hatással van az ételmérgezésre, a bélhurutra, a vérhasra, a koli baktérium okozta bélfertőzésre. Érdekessége, hogy azt tartják, a székrekedést, és a hasmenést egyaránt gyógyítja. Hasmenés esetén főzve, vagy párolva érdemes fogyasztani, székrekedés esetén, nyersen. Nem véletlen, hogy ezt a gyümölcsöt ehetik a csecsemők legelőszőr. Az alma rostanyagának egyharmadát a pektin adja, amely többek között segíti az emésztést, serkenti a vérkeringést. A 20 féle ásványi anyag hozzájárul szervezetünk immunrendszerének megfelelő működéséhez. A magas foszfor tartalma jótékonyan hat az agyra, az idegekre, segíti a szellemi tevékenységek végzését. Káliumtartalma javítja a sejtek oxigén-ellátását, szabályozza szervezet vízháztartását, csökkenti a puffadás mértékét, megszabadít az ödémáktól, és a fáradságnak is nagyszerű ellenszere. A benne található flavonoidok gátolják a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a daganatok kialakulásának esélyét, vírus, és baktériumölő hatásúak. Méregtelenítő, tisztító hatású, tehermentesíti a vesét, csökkenti a vesekő- és húgysavképződést, ezért köszvény ellen is alkalmasnak tartják a természetgyógyászatban.

Mivel az Áldos termékei kíméletes eljárással készülnek, így meleg szívvel ajánljuk a fahéjas almalekvárunkat, melyben igyekeztünk megőrizni az almában található vitaminokat, és ásványi anyagokat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr434615694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása