HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.06.29. 22:21 áldos

Akác-, hárs-, és vegyes virágméz

Szeretnénk képekben, és pár szóban bemutatni három új mézünket, melyek nagyobb, gazdaságosabb csomagolásban kaphatók, és amennyiben kedvet kaptak termékeink kipróbálásához kérjük, látogassák meg web áruházunkat: www.aldos.hu

Akac_Mez_730gr.jpgAkácméz

Harmonikus, lágy ízű akácvirág illatú, hungarikumnak számító termékünk. Mézeink közül a legédesebb, ami kivételesen magas, 42%-os gyümölcscukor-tartalmának köszönhető.  

 

 

Hars_Mez_730gr.jpgHársméz

Bódító illatú hársfavirágból gyűjtött, a hársfavirág ízét-illatát megőrző, aranysárga színű, az akácméznél gyorsabban kristályosodó méz.  

 

 

VegyesVirag_Mez_730gr.jpgVegyes virágméz

Sötétarany színű, sűrű, harmonikus illatú és ízű méz. Az egyszerre többféle virágzó növényfajt látogató méhek a begyűjtött nektárból készítik. Elsősorban sütéshez-főzéshez, ízesítéshez ajánlott, de kenyérre-kalácsra téve is finom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr694620005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása