Ismét új bio lekvárokat köszönthetünk az Áldos termékcsaládban, melyek meglévő termékeinkhez hasonlóan kíméletes eljárással, hagyományos módon készültek. A bio szamóca-, bio kökény-, és bio fahéjas almalekvárt szeretettel ajánljuk azoknak, akik kedvelik a hagyományos ízeket, és akik fontosnak tartják, hogy a lekvárokban is élvezhessék a gyümölcsökben meglévő vitaminok, ásványi anyagok jótékony hatását. Az Áldos lekvárokban megjelenő gazdag íz világ mellett ezekre a lekvárokra is jellemző, hogy tartósítószer-, és színezékanyag mentesek.
Ezzel azonban még nem zárhatjuk le az újdonságok sorát, mert meg kell említenünk a Fűszeres paradicsommártást is, melyet jó szívvel ajánlunk saláták, pizzák, lecsók, lángosok alapanyagának.
Bio fahéjas almalekvár
Az alma zamatos íze megbolondítva egy csipet fahéjjal, melyet egy hagyományos módszerekkel készült lekvárban élvezhetünk.
Bio kökény lekvár
A fanyar ízű kökény lekvár igazi különlegeség, mely ínycsiklandó mártások alapanyaga lehet, vagy süteménybe töltve, kenyérre kenve is fogyasztható.
Bio szamóca lekvár
Nem alaptalanul nevezik a szamócát a "gyümölcsök királynőjének" erről Ön is meggyőződhet, ha megkóstolja zamatos bio szamóca lekvárunkat.
Fűszeres paradicsommártás
A magyaros ízesítésű paradicsommártás kiváló alapanyag lehet saláták, pizzák, lecsók, és lángosok készítéséhez.
Reméljük, hogy Ön is megízleli régi, és új termékeinket, melyek elérhetőek web áruházunkban: a www.aldos.hu címen.