HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.08.10. 21:53 áldos

Új termékeink

Címkék: Címkék

Ismét új bio lekvárokat köszönthetünk az Áldos termékcsaládban, melyek meglévő termékeinkhez hasonlóan kíméletes eljárással, hagyományos módon készültek. A bio szamóca-, bio kökény-, és bio fahéjas almalekvárt szeretettel ajánljuk azoknak, akik kedvelik a hagyományos ízeket, és akik fontosnak tartják, hogy a lekvárokban is élvezhessék a gyümölcsökben meglévő vitaminok, ásványi anyagok jótékony hatását.  Az Áldos lekvárokban megjelenő gazdag íz világ mellett ezekre a lekvárokra is jellemző, hogy tartósítószer-, és színezékanyag mentesek.

Ezzel azonban még nem zárhatjuk le az újdonságok sorát, mert meg kell említenünk a Fűszeres paradicsommártást is, melyet jó szívvel ajánlunk saláták, pizzák, lecsók, lángosok alapanyagának.

Bio_Fahejas_Alma_Lekvar_120803-h.jpgBio fahéjas almalekvár

Az alma zamatos íze megbolondítva egy csipet fahéjjal, melyet egy hagyományos módszerekkel készült lekvárban élvezhetünk.  

 

 

 

 

Bio_Kökény_Lekvar_120803-h.jpgBio kökény lekvár

A fanyar ízű kökény lekvár igazi különlegeség, mely ínycsiklandó mártások alapanyaga lehet, vagy süteménybe töltve, kenyérre kenve is fogyasztható. 

 

 

 

 

Bio_Szamoca_Lekvar_120803-h.jpgBio szamóca lekvár

Nem alaptalanul nevezik a szamócát a "gyümölcsök királynőjének" erről Ön is meggyőződhet, ha megkóstolja zamatos bio szamóca lekvárunkat.  

 

 

 

 

Fuszeres_Paradicsom_Martas_120803-h.jpgFűszeres paradicsommártás

A magyaros ízesítésű paradicsommártás kiváló alapanyag lehet saláták, pizzák, lecsók, és lángosok készítéséhez.  

 

 

 

 

Reméljük, hogy Ön is megízleli régi, és új termékeinket, melyek elérhetőek web áruházunkban: a www.aldos.hu címen.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr784706265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása