HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.09.04. 17:39 áldos

Pizza fűszeres paradicsommártással

Címkék: Címkék

Fuszeres_Paradicsom_Martas_120803-h.jpgÚj termékeink egyike az Áldos fűszeres paradicsommártás, mely kiváló alapanyaga lehet salátáknak, pizzáknak, lecsóknak, és lángosoknak. Az alábbi pizza recept alapját is ez adja, ám további ízesítésének már csak a fantáziánk, és pénztárcánk szabhat határt. Termékeinket a www.aldos.hu webáruházban rendelhetik meg.

Pizza tészta alap

Hozzávalók:

                •  1dl tej
                •  1 kávéskanál cukor
                •  2 dkg élesztő
                •  40 dkg finomliszt
                •  1 kávéskanál só
                •  1 evőkanál olívaolaj
                •  Áldos fűszeres paradicsommártás
                •  Ízlés szerinti feltét

 Elkészítés:

A meglangyosított tejhez adjuk az 1 kávéskanál cukrot, majd morzsoljuk bele az élesztőt. Miután jól összekevertük, meleg helyen futtassuk fel (kb. 8-10 perc). Szitáljuk a lisztet keverő tálba, aminek a közepébe vájjunk egy lyukat, és ebbe öntsük az élesztőt. Egy nyújtódeszkán dagasszuk a tésztát, míg puha nem lesz, majd takarjuk le, és meleg helyen hagyjuk kelni fél órát. Ezután adjuk hozzá a sót, majd nyújtsuk, akkorára amekkorára szeretnénk. Rakjuk kiolajozott tepsibe, a tetejét kenjük meg egy kis olíva olajjal, ezután tegyük rá az Áldos fűszeres paradicsommártás, és a kedvenc feltétjeinket. 200 fokon kb. 15-20 percig süssük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr484755111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása