HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.12.04. 21:26 áldos

Bio Minősítő Tanúsítvány

Címkék: Címkék

Örömmel tájékoztatunk minden kedves Barátunkat, Ismerősünket, Vevőnket, és Leendő Vevőnket, hogy cégünk ismét megkapta a Biokontroll Bio Minősítő tanúsítványát, mely megtekinthető a honlapunkon www.aldos.hu-n a Partnereknek, Dokumentumok, Cég bio minősítése fülekre kattintva.

Reméljük, hogy termékeinket a jövőben is szívesen fogyasztják, várjuk megrendeléseiket a www.aldos.hu webáruházban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr694947987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása