HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.04.20. 21:46 áldos

„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

fák.jpgA Föld Napja mozgalom elindítása Denis Hayes amerikai egyetemista nevéhez fűződik –aki azóta az alternatív energiaforrások világhírű kutatója és szakértője lett. Az 1970-ben a Föld védelmében indított mozgalomhoz már a kezdetekkor több mint 25 millió amerikai csatlakozott, ma pedig szinte az egész Földre kiterjed. 1990-ben vált világmozgalommá, melyhez Magyarország az elsők között csatlakozott.  A Föld napja lényege, hogy ne másoktól várjuk a megoldást, hanem mi magunk is tegyünk egy jobb, élhető jövőéért. Ezen a napon több mint 125 országban akciókkal, programokkal hívják fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Elég, ha csak odafigyelünk cselekedeteinkre és azok következményeire. Ha minden nap teszünk valami apróságot, tudatosan választunk, vásárolunk, közlekedünk, döntünk környezetünk fenntarthatósága érdekében, máris tettünk valamit a változásért.

Minden év április 22-ére, a Föld napjára adja ki a washingtoni Worldwatch Institute éves jelentését a világ környezeti állapotáról A világ helyzete, címmel.

A 2012 évi Föld Napjához kapcsolódó programokat itt találhatnak: http://www.fna.hu/afoldnapja/rendezvenyek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr774463753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása