HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.06.12. 22:17 áldos

Kék a kökény recece, ha megérik fekete

kokeny.jpgTalán kevesen tudják, hogy a kökény, mely hazánkban szinte bárhol megterem, domboldalakban, vagy napfényes erdők szélén, gyógynövény. Éretlenül fogyasztva kesernyés, fanyar ízű, de amint a dér megcsípi, húsa megpuhul, édeskésé válik. Gyümölcse sokoldalúan felhasználható: főzhetünk belőle teát, készíthetünk belőle szörpöt, mártást húsokhoz, lekvárt, de akár likőrt is. A kökénynek magas a C-vitamin tartalma, és értékes gyümölcssavakkal rendelkezik, melyek segítenek a fáradt, zsíros bőrfelület regenerálásában. A terméséből készült lekvár, amellett, hogy nagyon finom, csökkenti az emésztési zavarokat, fokozza az anyagcserét, vizelethajtó hatása révén jótékony hatást gyakorol a vesékre. Már az ókorban is felismerték gyógyhatását, a népgyógyászatban a szív, és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják. A bogyós gyümölcsökhöz hasonlóan olyan flavonoidokban bővelkedik, amelyek csökkenthetik a rákos megbetegedések kockázatát. Mindezek miatt is bátran ajánljuk új termékünket, a kissé fanyar ízű, de a gyümölcs jótékony hatását, a kíméletes feldolgozás során megőrző Áldos bio kökény lekvárt.   

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr174584488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása