HTML

Áldos

Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét. Szándékaink szerint a beszállítók leginkább a vidéki és határon túli magyar gazdálkodók közül kerülnek ki. Az alábbi elérhetőségeken találhat meg minket: www.aldos.hu info@aldos.hu Facebook: Áldos Finomságok

Friss topikok

Címkék

2012.08.14. 21:20 áldos

Magyarok Országos Gyűlése

Címkék: Címkék

2012. augusztus 17-20-ig rendezik meg a Magyarok Országos Gyűlését, Bösztörpusztán, ahol a kellemes családi programok mellett, az Áldos élelmiszerek is képviseltetik magukat. Szeretettel várjuk standunkon, ahol kedvükre válogathatnak a magyar termelők által termesztett, hazánkban, kíméletes eljárással készített bio-, és hagyományos lekvárjaink, szörpjeink, natúr leveink, és egyéb finomságaink között.

Akik ellátogatnak, a rendezvényre a pihenés, közös kikapcsolódás mellett részesei lehetnek a nemzetközösséghez tartozás erősítésében az itthoni, és a világban szétszórt testvéreink között. Egy kis ízelítő a sok színes programból:

-          Böjte Csaba testvér a Történelmi előkép megáldása után lelkigyakorlatot tart a Magyar Vagyok sátorban.

-          Egyes Fogatok Országos Bajnok Avatója

-          Lovas programok, I. Karikás ostor világbajnokság, Íjász verseny, Solymásztalálkozó

-          Gyógyító falu- Előadó sátor

-          Gyermekfoglalkoztató- kézműves foglalkozások, Mesesátor

-          Állandó kiállítások: Csontváry Kosztka Tivadar reprodukciók, Wass Albert sarok, Pásztorhagyományok.

-          Koncertek, táncház

Remélem Önnel is találkozunk!

www.aldos.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aldos.blog.hu/api/trackback/id/tr584712656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása